Nettikulta / Uutiset / Kullan hinta kipusi ennätystasolle

Keskisuomalainen kirjoitti 6.12.2023 kullan hinnasta ja NettiKullan Jyväskylän ostopisteestä. Kullan hinta käväisi kaikkien aikojen ennätystasolla ja oli maanantaina 4.12.2023 Lontoon metallipörssissä korkeimmillaan noin 2 118 dollaria unssilta eli 63 euroa grammalta. Kullan hintaa on nostanut epävakaa maailmantilanne, inflaatio ja korkotaso. Kullan hinta määräytyy maailmanmarkkinoiden mukaan ja se vaihtelee päivittäin.

NettiKulta laajensi Jyväskylään

- NettiKullan ostopiste avattiin Jyväskylän keskustassa ja siellä voi käydä nyt arvioituttamassa kaikenlaisia kulta- ja hopeaesineitä. Halusimme, että asiakkaat kokevat jalometallien kierrätyksen helpoksi ja luotettavaksi myös Keski-Suomen alueella, kertoo Marko Pitkänen NettiKullasta.

NettiKulta on suomalainen vuonna 2012 perustettu perheyritys, joka on panostanut erityisesti asiakaspalvelun laatuun ja luotettavuuteen. Yrityksellä onkin korkein mahdollinen AAA- luottoluokitus ja NettiKullalle on myönnetty avainlippu tunnuksena kotimaisuudesta.

Jyväskylän liikkeessä saa henkilökohtaista palvelua kaikissa jalometallien kierrätykseen liittyvissä asioissa sekä vinkkejä esineiden mahdollisista designarvoista. Monilla voi olla laatikoiden pohjilla tarpeettomia kultakoruja, pöytähopeita tai vaikka hammaskultaa joista maksetaan nyt hyvää hintaa. Kullan hinta on noussut lähes 500% viimeisen 20 vuoden aikana ja on nyt ennätystasolla. Tämä tarkoittaa, että kultaesineet, jotka olivat 2000-luvun alussa muutaman satasen arvoisia voivat nyt olla arvoltaan jopa tuhansia euroja.

NettiKullan liike sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 39 ja palvelee maanantaista keskiviikkoon. Sinne voi mennä ilman ajanvarausta tai varata etukäteen ajan numerosta 0402218179 jonotuksen välttämiseksi.

Lue Keskisuomalaisen koko juttu täältä

Pohditko kullan, hopean, platinan tai palladiumin kierrättämistä? Asiakaspalvelumme on juuri sitä varten, että voit ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla mitä tahansa kysyttävää.

Voit asioida postin kautta turvallisesti Turvapaketilla, asioida Helsingin ostopisteellä, Jyväskylän ostopisteellä tai kiertävillä ostopisteillä. Teemme tarvittaessa myös kotikäyntejä.

Kullan hinta kipusi ennätystasolle
Julkaistu: 2023-12-06 11:06:55  | Tägit:  kullan hinta jyväskylä ostopiste myy kultaa myy hopeaa

Maailmantalouden tilanne näkyy kullan ja hopean myyntinä

Maailmantalouden tilanne näkyy kullan ja hopean myyntinä

Julkaistu: 2023-08-27 12:42:00  | Tägit:  kullan myynti hopean myynti helsingin uutiset keski-uusimaa kullan hinta

Kultakoruilla ja perintöhopeilla voi tehdä jopa nelinumeroisen tilin. Lue lisää

Kullanostajan hinta-laatusuhteella on väliä

Kullanostajan hinta-laatusuhteella on väliä

Julkaistu: 2023-08-19 10:18:51  | Tägit:  kullan hinta ostajat laatu asiakastyytyväisyys iltasanomat

Miltä sinusta kuulostaisi kullanostaja, joka tarjoaa puolueettoman vertailun mukaan parhaan hinnan? Lue lisää

NettiKulta sai Suomen Vahvimmat Platina 2023 -sertifikaatin

NettiKulta sai Suomen Vahvimmat Platina 2023 -sertifikaatin

Julkaistu: 2023-06-04 16:16:17  | Tägit:  Suomen Vahvimmmat Platina 2023 nettikulta AAA. luottoluokitus asiakastieto

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt NettiKullalle Suomen Vahvimmat Platina 2023 -sertifikaatin. Serfifikaatti myönnetään yritykselle, jolla on ollut erinomainen luottoluokitus vähintään kolmena peräkkäisenä vuotena. Lue lisää