Nettikulta / Uutiset / Maailmantalouden tilanne näkyy kullan ja hopean myyntinä

kullan hinta
Helsingin Uutiset kertoo kuulumisia NettiKullan kiertävältä ostoautolta. NettiKullan ostoautolle asiakkaat voivat tulla tarjoamaan myytäväksi kulta- ja hopeaesineitä joko ajanvarauksella tai ilman. Maailmantalouden tilanne näkyy kullan ja hopean myyntinä. Kullan- ja hopean hinta on nyt korkealla! Kultakoruilla ja perintöhopeilla voi tehdä jopa nelinumeroisen tilin.

NettiKullan asiakkaat kertovat usein että haluavat luopua kultakoruista ja hopeaesineistä, koska jälkipolvi ei halua niitä omistaa ja pöytähopeita kiillotella. Jalometallien kierrätys on ekoteko. Teollinen kullan kaivaminen ja jalostaminen rasittavat ympäristöä todella paljon, joten on järkevää, että raaka-ainetta saadaan näin kiertoon.

NettiKullan idea on, että kaikki ostettava kulta ja hopea lähtevät saman tien kierrätykseen. Myös platinaa otetaan vastaan. Kauppaa tehdään sekä kiertävässä autossa, hotellien kokoustiloissa sekä postin kautta. Helsingin Kampissa ja Jyväskylän keskustassa on lisäksi pysyvä ostopiste.

Saamme arvioitavaksi hyvinkin erilaisia esineitä ja erikoisia koruja. Käytössämme on perinteisten arviointivälineiden lisäksi myös XRF-analysaattori, joka mittaa tulokset muutamassa sekunnissa. Röntgenfluoresenssiin perustuva metallien analyysi tunnistaa metallikappaleesta luotettavasti yli 30 yleisintä alkuainetta samanaikaisesti. Analyysitulos on erittäin tarkka ja XRF-analysaattorin näytöltä voi lukea materiaalin koostumuksen korua tai esinettä rikkomatta.

Lue Helsingin Uutisten koko juttu täältä

Pohditko kullan, hopean, platinan tai palladiumin kierrättämistä? Asiakaspalvelumme on juuri sitä varten, että voit ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla mitä tahansa kysyttävää.

Voit asioida postin kautta turvallisesti Turvapaketilla, asioida Helsingin ostopisteellä, Jyväskylän ostopisteellä tai kiertävillä ostopisteillä. Teemme tarvittaessa myös kotikäyntejä.

Julkaistu: 2023-08-27 12:42:00  | Tägit:  kullan myynti hopean myynti helsingin uutiset keski-uusimaa kullan hinta

Kullanostajan hinta-laatusuhteella on väliä

Kullanostajan hinta-laatusuhteella on väliä

Julkaistu: 2023-08-19 10:18:51  | Tägit:  kullan hinta ostajat laatu asiakastyytyväisyys iltasanomat

Miltä sinusta kuulostaisi kullanostaja, joka tarjoaa puolueettoman vertailun mukaan parhaan hinnan? Lue lisää

NettiKulta sai Suomen Vahvimmat Platina 2023 -sertifikaatin

NettiKulta sai Suomen Vahvimmat Platina 2023 -sertifikaatin

Julkaistu: 2023-06-04 16:16:17  | Tägit:  Suomen Vahvimmmat Platina 2023 nettikulta AAA. luottoluokitus asiakastieto

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt NettiKullalle Suomen Vahvimmat Platina 2023 -sertifikaatin. Serfifikaatti myönnetään yritykselle, jolla on ollut erinomainen luottoluokitus vähintään kolmena peräkkäisenä vuotena. Lue lisää

Kullan ja hopean hinta edelleen ennätyskorkealla

Kullan ja hopean hinta edelleen ennätyskorkealla

Julkaistu: 2023-05-21 16:48:20  | Tägit:  kullan hinta asiakaspalautteet luotettavuus

Ostitko kultakoruja vuosituhannen vaihteessa tai ennen sitä? Tiesitkö että kullan hinta on 10-kertaistanut sen jälkeen? Lue lisää