MYY PLATINAA PARHAASEEN HINTAAN

Platinan hinta on korkea ja se on arvostetuin korumetalli. Ostamme leimattuja platinalaattoja, platinakolikoita ja platinakoruja. Suomessa sallitut leimattavat platinapitoisuudet ovat 850, 900, 950 ja 999 promillea. Yleisin käytetty pitoisuus on 950. Platinan pitoisuusleima on pohja­muodoltaan kärjellään seisova vinoneliö.

Maksamme platinasta myyntipäivän parhaan platinan hinnan riippuen myytävien platinaesineiden pitoisuudesta ja päivän markkinahinnasta. Platinaesineiden arviointi on meillä aina maksutonta.

MYY PLATINAA POSTIN KAUTTA

Ostamme pienet määrät platinaa vain kullan myynnin yhteydessä. Voit laittaa myytävät platinaesineet samaan turvapakettiin kultaesineiden kanssa. Jos haluat lähettää postivakuutetussa turvapaketissa pelkkää platinaa tulee myytävää platinaa olla vähintään 10 grammaa.

Tilaa maksuton turvapaketti tästä

Myy platinaa Helsingin ostopisteessä

Tervetuloa jalometallien ostopisteeseemme Helsingin Kamppiin osoitteeseen Lapinlahdenkatu 19 A. Suosittelemme varaamaan etukäteen henkilökohtaisen arviointiajan, koska jalometalliasiantuntijamme ovat hyvin kiireisiä.

Myy platinaa Helsingin ostopisteessä

1. TILAA TURVAPAKETTI

tilaa kultapaketti

Tilaa täysin maksuton turvapaketti. Huomioithan että ostamme pienet määrät platinaa vain kullan myynnin yhteydessä. Laita myytävät platinaesineet samaan turvapakettiin kultaesineiden kanssa. Jos haluat lähettää postivakuutetussa turvapaketissa pelkkää platinaa tulee myytävää platinaa olla vähintään 10 grammaa.

2. LÄHETÄ PLATINA

Myy kultaa

Laita platinaesineesi Turvapakettiin ja lähetä se meille. Postimaksu on maksettu puolestasi kun lähetys sisältää platinaa vähintään 10 grammaa tai kultaa. Lähetys on vakuutettu 5000 euroon saakka. Säilytä postista saamasi kuitti, sen avulla voit halutessasi seurata lähetyksen kulkua.

3. MAKSU 8H SISÄLLÄ

kulta euro

Hintatakuumme varmistaa sinulle parhaan hinnan. Päivitämme ja vertaamme platina ostohinnat joka päivä vastaamaan platina vaihtuvaa maailmanmarkkinahintaa. Kaupan voi myös perua mikäli hintaan ei ole tyytyväinen.

HYVÄ TIETÄÄ PLATINASTA

  •  Suomessa sallitut leimattavat platinapitoisuudet ovat 850, 900, 950 ja 999 promillea. Platinan pitoisuusleima on pohja­muodoltaan kärjellään seisova vinoneliö.
  •  Platina on kultaa painavampaa. Platina on hopeanharmaa jalometalli ja säilyy koruissa aina samanvärisenä. Esimerkiksi platinasormus säilyy aina saman värisenä, vaikka se kuluisikin pitkäaikaisessa käytössä. Platinakorut ovat kuitenkin melko harvinaisia, koska korkean sulamispisteen takia niiden valmistus on myös tavallista vaikeampaa.
  •  Platina on sitkeä metalli, jonka ansiosta siitä valmistetut korut kestävät hyvin kulutusta. Platinaa käytettiin aikaisemmin suurimmaksi osaksi vain koruteollisuudessa, mutta nykyään autoteollisuudesta on tullut suurin platinan käyttäjä.
  •  Hintatakuumme varmistaa sinulle markkinoiden parhaan platinan hinnan.
  •  Autamme mielellämme kaikissa platinan myyntiin liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä ja pyydä etukäteen tarjous jos harkitset isomman platinaerän myyntiä.


Platinan hinnat

Meiltä saat parhaimman hinnan platinaesineistäsi. Lisätietoa platinan päivän hinnoista voit tiedustella asiakaspalvelusta.

999.5 - platinaharkko 22.09 EUR / g
999 18.18 EUR / g
950 17.29 EUR / g

Lue lisää hinnoista ja ehdoista