NettiKulta hintatakuu takaa korkeimman hinnan

Hintatakuu

Haluatko olla varma että saamasi jalometallien hinta on korkein? Mietitkö kannattaako pyytää kilpaileva tarjous? Saitko hintatarjouksen ja haluat vielä kilpailuttaa?

Suosittelemme jalometallien myyntiä harkitsevia kilpailuttamaan etukäteen myytävät jalometallierät silloin kun kyseessä on isompi määrä. Yhtä kultasormusta myytäessä ei ostohinnoissa ole suuriakaan eroja vaan ero tulee lähinnä eri yrityksien palvelulupauksissa ja toimintatavoissa. Erot siinä mitä jalometalleja ostavat yritykset ovat valmiita maksamaan voivat olla hyvinkin suuria varsinkin isommissa jalometallimäärissä

NettiKulta on toiminut jalometallimarkkinoilla jo vuosia ja takaamme korkeimman hinnan.

Olemme tehneet jalometallien myynnin ja parhaimman hinnan saamisen helpoksi

Jos olet saanut joltain toiselta jalometalleja ostavalta yritykseltä hintatarjouksen riittää kun toimitat meille saamasi kirjallisen tarjouksen niin laskemme sinulle hintatarjouksen. Huomioitavaa on kuitenkin että emme hyväksy hintatarjoukseksi jalometalleja ostavan yrityksen hinnastoa vaan annettu hintatarjous tulee perustua yrityksen toteutuneisiin jalometallien ostohintoihin.

Saamassasi hintatarjouksessa tulee näkyä tarjouksen tehneen yrityksen nimi, päivämäärä ja -aika, jalometallien paino ja karaatti sekä tarjottu kokonaishinta. Näiden tietojen perustella voimme laskea sinulle päivän korkeimman hintatarjouksen. Asiakkaat ovat saaneet kauttamme kilpailuttamalla jopa 1 € / gramma enemmän.

NettiKullan hintatakuu ei ole pelkkä hintatakuu parhaimmasta hinnasta. Se takaa myös asiantuntevan ja tuhansien asiakkaiden luottaman palvelun. Tavoitat meidät Helsingin ostopisteessä sillä emme ole pelkästään postilokeron takana toimiva yritys.

Tilaa maksuton turvapaketti tästä