KOTIKÄYNNIT

Onko sinulla hieman isompi määrä kultaa tai hopeaa joista haluat saada hinta-arvion etkä pääse ostopisteeseemme tai et halua lähettää postivakuutettuna lähetyksenä? Voit tällöin tilata jalometalliasiantuntijamme kotikäynnille.

Kutsu meidät arviokäynnille. Autamme kaikissa jalometallien, korujen sekä kuolinpesien arvioinneissa. Hyvä asiakaspalvelu on meille kunnia-asia ja asiakkaidemme luottamus on meille tärkeätä.

Kun tilaat meiltä arviokäynnin, niin saat hyödyllistä, rahanarvoista tietoa arvoesineitesi myyntiin. Voit luottaa ammattitaitoomme, sillä perustelemme hinta-arviomme. Emme koskaan myöskään lupaa liikoja.

Selvitämme tarvittaessa arvometallien koostumuksen käytössämme olevalla XRF-metallianalysaattorilla (röntgen), joka mittaa luotettavat tulokset muutamassa sekunnissa. Analyysitulos on erittäin tarkka ja laitteen näytöltä voi lukea materiaalin koostumuksen korua tai esinettä rikkomatta.

Arviointiin menee noin 30-60 min riippuen arvioitavasta määrästä. Toimimme mm. näillä alueilla Uusimaa, Kanta-Häme, Päijät-Häme, Pirkanmaa, Kymenlaakso, Varsinais-Suomi, Satakunta, Pohjanmaa, Etelä-Savo ym.

044 9877 049
     (ma-pe 10-16, la-su ja iltaisin sop. mukaan)

asiakaspalvelu@nettikulta.fi

Pyydä meiltä arviokäynti.

ssl Tietosi lähetetään turvallisesti salatulla SSL yhteydellä.

1. VARAA KOTIKÄYNTI

tilaa kultapaketti

Täytä ja lähetä lomake niin otamme yhteyttä sopiaksemme teille kotikäyntiajan jalometalliasiantuntijallemme.

2. TAPAA ASIANTUNTIJA

Myy kultaa

Jalometalliasiantuntijamme arvio esineet ja näet miten arviointi tapahtuu. Laskemme esineiden arvon ja teemme niistä ostotarjouksen päivän hinnalla.

3. MAKSU 8H SISÄLLÄ

kulta euro

Suoritamme maksun esineistä pankkitilillenne. Päivitämme ja vertaamme kullan sekä hopean ostohinnat joka päivä vastaamaan vaihtuvia maailmanmarkkinahintoja.

Myy postin kautta

Ostamme kultaa ja hopeaa postin kautta kaikkialta Suomesta Hangosta Utsjoelle. Tilaa meiltä täysin maksuton turvapaketti kotiosoitteesi. Turvapaketti sisältää kaiken tarpeellisen turvalliseen ja luotettavaan kullan myyntiin. Postimaksu on maksettu puolestasi ja lähetys on vakuutettu 5000 euroon saakka.

Tilaa turvapaketti

KIERTÄVÄT OSTOPISTEET

NettiKulta ostaa kultaa ja hopeaa myös kiertävissä ostopisteissä koko Suomen kattavasti. Kiertävissä ostopisteissä osaavat asiantuntijamme arvioivat esineittesi arvon ja voit halutessasi ne myydä. Meidät voi myös kutsua omalle paikkakunnallesi.

KUTSU MEIDÄT

KOTIKÄYNTEJÄ

Voit tilata kulta-asiantuntijamme kotikäynnille kun haluat myydä hieman isomman erän kultaa tai hopeaa. Teemme kotikäyntejä koko Suomen kattavasti. Maksut suoritamme pankkisiirtona suoraan tilillenne.

Tilaa asiakaskäynti

Yrityspalvelut

Ostamme jalometalleja sisältäviä metallieriä yrityksiltä kuten kultaa, hopeaa, palladiumia, platinaa ja rodiumia. Kierrätämme kaikki ostamamme jalometallierät uusiokäyttöön.

Pyydä tarjous

Usein kysytyt kysymykset

Onko turvapaketti tosiaan ilmainen?

Kyllä. Lähetämme täysin ilmaisen turvapaketin Suomessa olevaan postitusosoitteeseen. Maksamme myös lähetyksen palautuksen ja vakuuttamisen 5000 euroon saakka, joten tilaajalle ei tule mitään kustannuksia.

Miten voitte maksaa parhaimman hinnan kullasta?

Yksinkertaisesti siitä syystä että pidämme yrityksen kiinteät kulut minimissään. Meille on tärkeää että asiakas saa haluamansa palvelun mahdollisimman halvalla eikä maksa mistään turhasta.

Milloin saan maksun tililleni?

Maksamme rahat pankkitilillesi saman päivä aikana kun olemme vastaanottaneet ja arvioineet postin kautta lähettämäsi esineet. Postin kulkuun on hyvä varautua 1-2 päivää turvapaketin tilaamiseen ja pari päivää sen palautumiseen.

Voiko teille myydä myös hopeaa?

Kyllä. Ostamme hopeaa kullan myynnin yhteydessä. Laita hopeaesineet samaan turvapussiin kultaesineiden kanssa. Jos haluat lähettää pelkkää hopeaa tulee hopeaa olla vähintään 200 grammaa.

Ostamme hopeaesineitä kuten hopeakorut, hopealusikat, hopeakolikot ym. joissa on hopeapitoisuudesta kertova merkintä. Hyvitämme hopeaesineistä 10 - 40 senttiä per gramma riippuen niiden hopeapitoisuudesta ja päivän maailmanmarkkinahinnasta.

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme mikäli olet lähettämässä pienemmän tai isomman erän niin sovitaan toimitustapa.

Onko kullan lähettäminen postissa turvallista?

Kyllä on. NettiKulta käyttää asiakkaiden palautuslähetyksiin vain ja ainoastaan Postin vakuutettuja postipaketteja. Jokainen lähetys on vakuutettu 5000€ asti eikä yrityksemme historian aikana yksikään turvapaketti ole hävinnyt matkalla. Postivakuutetun lähetyksen postikulut maksaa aina NettiKulta, eli asiakkaalle ei aiheudu kuluja paketin lähettämisestä.

Minulla on kysymyksiä, joihin en löydä vastausta. Miten toimin?

Ymmärrämme että kullan myynti saattaa askarruttaa ja herättää kysymyksiä. Ole yhteydessä niin autamme mielellämme. Soita asiakaspalveluumme 044 9877 049 ma-pe klo 10.00 -16.00 tai lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@nettikulta.fi

Lue täältä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

NettiKulta takaa

  •  Henkilökohtainen ja luottamuksellinen palvelu.
  •  Täysin maksuton kullan ja hopean arviointi.
  •  Paras kullan ja hopean hinta.
  •  Maksu kullasta 8 tunnin sisällä.
  •  100% asiakastyytyväisyystakuu.
lippu

Asiakkaamme kertovat

“Sain asiakaspalvelustanne hyvää ja nopeaa palvelua.“
  Päivi, Espoo

“Olin vähän pettynyt hintaan kun luulin että kultaketju oli 18 k kultaa mutta se olikin vain 14 k. Kiitos selvityksestä.“
  Tuovi, Vantaa

“Kiitos henkilökohtaisesta palvelusta! Todella miellyttävä myyntitapahtuma.“
  Elisa, Helsinki

Lue lisää asiakaskokemuksia