Myy Hopeaa ja kultaa - TILAA MAKSUTON TURVAPAKETTI

Turvapaketti sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten - Täysin ilmainen palvelu ilman sitoumuksia - Saat parhaat hinnat ja loistavaa asiakaspalvelua - Palautamme esineesi mikäli et ole tyytyväinen hintaan

aaa
lippu
lippu
posti

1. TILAA TURVAPAKETTI

tilaa kultapaketti

Tilaa täysin maksuton turvapaketti. Huomioithan että ostamme pienet määrät hopeaa vain kullan myynnin yhteydessä. Jos haluat lähettää postivakuutetussa turvapaketissa pelkkää hopeaa tulee myytävää hopeaa olla vähintään 200 grammaa.

2. LÄHETÄ HOPEA

Myy kultaa

Laita hopeaesineesi Turvapakettiin ja lähetä se meille. Postimaksu on maksettu puolestasi kun lähetys sisältää hopeaa vähintään 200 grammaa tai kultaa. Lähetys on vakuutettu 5000 euroon saakka. Säilytä postista saamasi kuitti, sen avulla voit halutessasi seurata lähetyksen kulkua.

3. MAKSU 8H SISÄLLÄ

kulta euro

Hintatakuumme varmistaa sinulle parhaan hinnan. Päivitämme ja vertaamme hopean ostohinnat joka päivä vastaamaan hopean vaihtuvaa maailmanmarkkinahintaa. Kaupan voi myös perua mikäli hintaan ei ole tyytyväinen.

Hyvä tietää hopean myynnistä ja -ostosta

  •  Hopean osuus hopeakorujen hinnasta ei ole kovinkaan suuri. Suurin osa hopeakorun hinnasta tulee korun tekoon käytetystä ajasta ja korun brändistä. Hopean ostajat eivät maksa esineiden keräilyarvosta.
  •  Älä mene halpaan hopean ostossa, kaikki ei ole hopeaa vaikka siltä näyttäisi. Tällaisiä esineitä ovat esimerkiksi vain pinnaltaan hopeoidut. Yleisin hopealta näyttävä seos on alpakka, josta käytetään myös hieman harhaanjohtavasti nimeä uushopea vaikkei sisällä lainkaan hopeaa.
  •  Tunnistat aidon hopeaesineen kolminumeroisesta pitoisuusleimasta eikä siihen tartu magneetti.
  •  Hintatakuumme varmistaa sinulle markkinoiden parhaan hopean hinnan.
  •  Autamme mielellämme kaikissa hopean myyntiin liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä ja pyydä etukäteen tarjous jos harkitset isomman hopeaerän myyntiä.


Meiltä saat parhaimman hinnan kultaesineistäsi. Lisätietoa kullan päivän hinnoista voit tiedustella asiakaspalvelusta.

24k 63.52 € / g
23k 60.91 € / g
21k 62.48 € / g
18k 54.57 € / g
14k 42.56 € / g
9k 27.29 € / g
8k 24.23 € / g

Meiltä saat parhaimman hinnan hopeaesineistäsi. Lisätietoa hopean päivän hinnoista voit tiedustella asiakaspalvelusta.

999 0.86 EUR / g
925 0.80 EUR / g
900 0.77 EUR / g
830 0.71 EUR / g
813 0.70 EUR / g
500 0.43 EUR / g
350 0.30 EUR / g

Lue lisää hinnoista ja ehdoista

NettiKulta takaa

  •  Paras hopean hinta.
  •  Maksu hopeasta 8 tunnin sisällä.
  •  Turvapaketin tilaus- ja lähetyskulut 0€.
  •  Vakuutettu palautuslähetys.
  •  100% asiakastyytyväisyystakuu.

Hopean myynti on helppoa

Hopea on arvokasta ja maksamme hopeaesineistä hyvän hinnan. Meille voit myydä hopeaesineitä kuten hopeakolikkoja, hopea-aterimia, hopeakoruja, hopeakulhoja ja maljakoita ymv.Asiakkaamme kertovat

"Suosittelen lämpimästi NettiKultaa kauppakumppanina. Arvostan suuresti rehellistä ja nopeaa toimintaa ja kaupasta tuli hyvä summa rahaa, jopa enemmän kuin odotin. Sain myös maksun kaupasta tililleni salaman nopeasti..."
  Kaarina, Naarajärvi

“Möin kultaesineeni NettiKullalle. Sain niistä niin hyvin rahaa että lähdin ystäväni kanssa lomamatkalle.“
  Sinikka, Jyväskylä

“Sain asiakaspalvelustanne hyvää ja nopeaa palvelua.“
  Päivi, Espoo

“Olin vähän pettynyt hintaan kun luulin että kultaketju oli 18 k kultaa mutta se olikin vain 14 k. Kiitos selvityksestä.“
  Tuovi, Vantaa

“Ei pahaa sanottavaa ja myyminen sujui jopa nopeammin kun ajattelin.“
  Saija, Savonlinna

Lue lisää asiakaskokemuksia

Myy kultaa ja hopeaa Helsingin ostopisteessä

Tervetuloa kullan ja hopean ostopisteeseemme Helsingin Kamppiin osoitteeseen Lapinlahdenkatu 19 A. Voit tulla arvioituttamaan kulta- ja hopeaesineittesi arvon maanantaista perjantai klo 10-16, lauantaisin, sunnuntaisin ja iltaisin sopimuksen mukaan.

Suosittelemme varaamaan etukäteen henkilökohtaisen arviointiajan, koska jalometalliasiantuntijamme ovat hyvin kiireisiä.

Varaa aika:

044 9877 049
     ma-pe 10-16, la ja iltaisin sop. mukaan

asiakaspalvelu@nettikulta.fi

Nettikulta Lapinlahdenkatu
Lähetä ajanvarauspyyntö

Kiertävät ostopisteet

NettiKulta ostaa kultaa ja hopeaa myös kiertävissä ostopisteissä koko Suomen kattavasti. Kiertävissä ostopisteissä osaavat asiantuntijamme arvioivat esineittesi arvon ja voit halutessasi ne myydä. Meidät voi myös kutsua omalle paikkakunnallesi.

Kiertävän ostopisteen seuraavat paikat

23.07 10:00-16:00  -  Hyvinkää, Kauppatori
23.07 10:00-16:00  -  Forssa, Kauppatori
24.07 10:00-16:00  -  Hämeenlinna, Kauppatori
24.07 10:00-16:00  -  Porvoo, Kauppatori
25.07 10:00-16:00  -  Mikkeli, Kauppatori
ostopisteet
KUTSU MEIDÄT

Usein kysytyt kysymykset

Onko turvapaketti tosiaan ilmainen?

Kyllä. Lähetämme täysin ilmaisen turvapaketin. Maksamme myös lähetyksen palautuksen ja vakuuttamisen, joten tilaajalle ei tule mitään kustannuksia.

Miten voitte maksaa parhaimman hinnan hopeasta?

Yksinkertaisesti siitä syystä että pidämme yrityksen kiinteät kulut minimissään. Meille on tärkeää että asiakas saa haluamansa palvelun mahdollisimman halvalla eikä maksa mistään turhasta.

Milloin saan maksun tililleni?

Maksamme rahat pankkitilillesi saman päivä aikana kun olemme vastaanottaneet ja arvioineet lähettämäsi esineet. Lähetyksen kulkuun on hyvä varautua 1-2 päivää sen tilaamisesta ja pari päivää sen palautumiseen.

Onko hopean lähettäminen postissa turvallista?

Kyllä on. NettiKulta käyttää asiakkaiden palautuslähetyksiin vain ja ainoastaan vakuutettuja/kirjattuja lähetyksiä eikä yrityksemme historian aikana yksikään turvapaketti ole hävinnyt matkalla. Palautuksen lähetyskulut maksaa aina NettiKulta, eli asiakkaalle ei aiheudu kuluja paketin lähettämisestä.

Minulla on kysymyksiä, joihin en löydä vastausta. Miten toimin?

Ymmärrämme että kullan myynti saattaa askarruttaa ja herättää kysymyksiä. Ole yhteydessä niin autamme mielellämme. Soita asiakaspalveluumme 044 9877 049 ma-pe klo 10.00 -16.00 tai lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@nettikulta.fi

Lue täältä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.