Myy hopeaa parhaaseen hintaan

Myy hopeaa helposti ja turvallisesti. Ostamme hopeaa ja kaikenlaisia hopeaesineitä kuten hopeakoruja, hopealusikoita, hopeakolikoita ym. joissa on hopeapitoisuudesta kertovat merkinnät.

Maksamme hopeasta päivän parhaan hopean hinnan riippuen myytävien hopeaesineiden hopeapitoisuudesta ja hopean päivän hinnasta. Hopeaesineiden arviointi on meillä aina maksutonta.

Myy hopeaa postin kautta

Ostamme pienet määrät hopeaa vain kullan myynnin yhteydessä. Voit laittaa myytävät hopeaesineet samaan turvapakettiin kultaesineiden kanssa. Jos haluat lähettää postivakuutetussa turvapaketissa pelkkää hopeaa tulee myytävää hopeaa olla vähintään 200 grammaa.

Tilaa maksuton turvapaketti tästä

Myy hopeaa Helsingin ostopisteessä

Jos myytävät hopeaesineet ovat tilaa vieviä eivätkä sovi turvapakettiin voit lähettää ne meille erillisenä lähetyksenä postin tai matkahuollon kautta. Hyvitämme kaikki postituskulut yli 200 gramman lähetyksistä hopean maksun yhteydessä.

Myy hopeaa Helsingin ostopisteessä

1. TILAA TURVAPAKETTI

tilaa kultapaketti

Tilaa täysin maksuton turvapaketti. Huomioithan että ostamme pienet määrät hopeaa vain kullan myynnin yhteydessä. Jos haluat lähettää postivakuutetussa turvapaketissa pelkkää hopeaa tulee myytävää hopeaa olla vähintään 200 grammaa.

2. LÄHETÄ HOPEA

Myy kultaa

Laita hopeaesineesi Turvapakettiin ja lähetä se meille. Postimaksu on maksettu puolestasi kun lähetys sisältää hopeaa vähintään 200 grammaa tai kultaa. Lähetys on vakuutettu 5000 euroon saakka. Säilytä postista saamasi kuitti, sen avulla voit halutessasi seurata lähetyksen kulkua.

3. MAKSU 8H SISÄLLÄ

kulta euro

Hintatakuumme varmistaa sinulle parhaan hinnan. Päivitämme ja vertaamme hopean ostohinnat joka päivä vastaamaan hopean vaihtuvaa maailmanmarkkinahintaa. Kaupan voi myös perua mikäli hintaan ei ole tyytyväinen.

Hyvä tietää hopean myynnistä ja -ostosta

  •  Hopean osuus hopeakorujen hinnasta ei ole kovinkaan suuri. Suurin osa hopeakorun hinnasta tulee korun tekoon käytetystä ajasta ja korun brändistä. Hopean ostajat eivät maksa esineiden keräilyarvosta.
  •  Älä mene halpaan hopean ostossa, kaikki ei ole hopeaa vaikka siltä näyttäisi. Tällaisiä esineitä ovat esimerkiksi vain pinnaltaan hopeoidut. Yleisin hopealta näyttävä seos on alpakka, josta käytetään myös hieman harhaanjohtavasti nimeä uushopea vaikkei sisällä lainkaan hopeaa.
  •  Tunnistat aidon hopeaesineen kolminumeroisesta pitoisuusleimasta eikä siihen tartu magneetti.
  •  Hintatakuumme varmistaa sinulle markkinoiden parhaan hopean hinnan.
  •  Autamme mielellämme kaikissa hopean myyntiin liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä ja pyydä etukäteen tarjous jos harkitset isomman hopeaerän myyntiä.


Hopean hinnat

Meiltä saat parhaimman hinnan hopeaesineistäsi. Lisätietoa hopean päivän hinnoista voit tiedustella asiakaspalvelusta.

999 0.44 EUR / g
925 0.41 EUR / g
900 0.40 EUR / g
830 0.38 EUR / g
813 0.37 EUR / g
500 0.23 EUR / g
350 0.17 EUR / g

Lue lisää hinnoista ja ehdoista