Nettikulta / Uutiset / Kullanostajan hinta-laatusuhteella on väliä

kullan hinta
Miltä sinusta kuulostaisi kullanostaja, joka tarjoaa puolueettoman vertailun mukaan parhaan hinnan? Ilta-Sanomat selvitti kullan­ostajien tarjoamat hinnat samoista kulta­koruista. Kullanostajien tarjoamissa hinnoissa on tuntuvia eroja! Tämä kävi ilmi, kun Ilta-Sanomat vei samat kultakorut kolmen yrityksen arvioitaviksi. Yrityksille ei kerrottu etukäteen, että koruista pyydetään hinta-arvio lehtijuttua varten.

Ilta-Sanomat vertaili kolmen kullanostajan hinnat näistä koruista: ketju, kaksi sormusta, pinssi 14 karaatin kultaa, korvakoru 18 karaatin kultaa kauppiaiden arvion mukaan.

KULTA RAHAKSI: tarjous 264,18 €
LAATUKORU, ESPOO: hinta-arvio 332,50 €
NETTIKULTA: tarjous 352 €

NettiKulta on suomalainen AAA-luottoluokiteltu perheyritys ja toiminut alalla jo vuodesta 2012. Teemme päivittäin vertailua alalla tarjottavista kullan- ja hopeanhinnoista jolla varmistamme että tarjoamme parhaan mahdollisen hinnan ja asiakaskokemuksen. Ilta-Sanomien tekemä vertailu osoitti että olemme tässä onnistuneet.

Pohditko kullan, hopean, platinan tai palladiumin kierrättämistä? Asiakaspalvelumme on juuri sitä varten, että voit ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla mitä tahansa kysyttävää.

Voit asioida postin kautta turvallisesti Turvapaketilla, asioida Helsingin ostopisteellä, Jyväskylän ostopisteellä tai kiertävillä ostopisteillä. Teemme tarvittaessa myös kotikäyntejä.

Julkaistu: 2023-08-19 10:18:51  | Tägit:  kullan hinta ostajat laatu asiakastyytyväisyys iltasanomat

NettiKulta sai Suomen Vahvimmat Platina 2023 -sertifikaatin

NettiKulta sai Suomen Vahvimmat Platina 2023 -sertifikaatin

Julkaistu: 2023-06-04 16:16:17  | Tägit:  Suomen Vahvimmmat Platina 2023 nettikulta AAA. luottoluokitus asiakastieto

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt NettiKullalle Suomen Vahvimmat Platina 2023 -sertifikaatin. Serfifikaatti myönnetään yritykselle, jolla on ollut erinomainen luottoluokitus vähintään kolmena peräkkäisenä vuotena. Lue lisää

Kullan ja hopean hinta edelleen ennätyskorkealla

Kullan ja hopean hinta edelleen ennätyskorkealla

Julkaistu: 2023-05-21 16:48:20  | Tägit:  kullan hinta asiakaspalautteet luotettavuus

Ostitko kultakoruja vuosituhannen vaihteessa tai ennen sitä? Tiesitkö että kullan hinta on 10-kertaistanut sen jälkeen? Lue lisää

Kultakorujen arvo ja arviointi

Kultakorujen arvo ja arviointi

Julkaistu: 2023-03-28 17:19:33  | Tägit:  kultakorut kullan arvo kullan arviointi

Pohditko kultakorujen arvoa ja niiden kierrättämistä? NettiKulta on juuri sitä varten, että voit ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla mitä tahansa kysyttävää. Lue lisää