Nettikulta / Uutiset / Kullan ja hopean hinta edelleen ennätyskorkealla

Kullan ja hopean hinta edelleen ennätyskorkealla! Ostitko kultakoruja vuosituhannen vaihteessa tai ennen sitä? Tiesitkö että kullan hinta on 10-kertaistanut sen jälkeen? Monilla voi olla kirjahyllyissä ja lipaston laatikoissa hopea-aterimia ymv. joita ei tule käytettyä. Olisiko jo aika myydä ne rahaksi?

Nettikulta Ostopiste

NettiKulta on toiminut alalla jo yli 10 vuotta ja olemme mielellämme avuksi kaikissa jalometallien kierrättämiseen liittyvissä tarpeissa. Olemme suomalainen perheyritys joka välittää asiakkaistaan ja pyrkii tarjoamaan parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Kaikki asiakkaamme ovat meille tärkeitä ja haluamme varmistaa että palvelukokemus kanssamme on positiivinen ja vaivaton.

Jalometalliasiantuntijamme ovat sitoutuneita tarjoamaan parasta mahdollista palvelua, joka vastaa asiakkaiden tarpeita ja odotuksia. Asiakaspalautteiden ja -arvioiden kerääminen on meille tapa saada tietoa siitä, miten olemme onnistuneet ja miten voimme parantaa palveluitamme entisestään.

Asiakkailtamme saatu palaute auttaa meitä kehittämään palveluitamme entistäkin paremmiksi. Arvosteluita ja asiakaskokemuksia voi lukea täältä.

Pohditko kullan, hopean, platinan tai palladiumin kierrättämistä? Asiakaspalvelumme on juuri sitä varten, että voit ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla mitä tahansa kysyttävää.

Voit asioida postin kautta turvallisesti Turvapaketilla, asioida Helsingin ostopisteellä tai kiertävillä ostopisteillä. Teemme tarvittaessa myös kotikäyntejä.

Julkaistu: 2023-05-21 16:48:20  | Tägit:  kullan hinta asiakaspalautteet luotettavuus

Kultakorujen arvo ja arviointi

Kultakorujen arvo ja arviointi

Julkaistu: 2023-03-28 17:19:33  | Tägit:  kultakorut kullan arvo kullan arviointi

Pohditko kultakorujen arvoa ja niiden kierrättämistä? NettiKulta on juuri sitä varten, että voit ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla mitä tahansa kysyttävää. Lue lisää

Hopeaesineiden myynti ja kierrättäminen

Hopeaesineiden myynti ja kierrättäminen

Julkaistu: 2023-03-18 12:26:02  | Tägit:  hopea hopeaterimet kierrätys hopeaesineet

Hopeaesineiden myynti ja kierrättäminen on ympäristöystävällinen tapa käsitellä vanhoja esineitä. Kierrätettäviä hopeaesineitä ei tarvitse puhdistaa tai kiillottaa. Lue lisää

Konmaritus hyödyllinen tapa järjestää omaisuutta

Konmaritus hyödyllinen tapa järjestää omaisuutta

Julkaistu: 2023-03-06 09:12:07  | Tägit:  konmaritus kierrätys vastuullisuus

Konmaritus voi olla erittäin hyödyllinen tapa järjestää omaisuutta, ja se voi auttaa meitä tunnistamaan esineet, joita emme enää tarvitse tai jotka eivät enää tuota meille iloa. Joskus nämä esineet voivat olla arvokkaita, kuten käyttämättömät kultakorut tai hopeaesineet. Lue lisää