Nettikulta / Uutiset / Konmaritus hyödyllinen tapa järjestää omaisuutta

Konmaritus hyödyllinen tapa järjestää omaisuutta


Konmaritus on japanilaisen Marie Kondon kehittämä menetelmä, joka auttaa ihmisiä järjestämään kotinsa ja elämänsä. Konmaritus perustuu ajatukseen siitä, että jokaisen esineen tulisi tuottaa iloa ja että turhista tavaroista tulisi päästä eroon. Konmarituksen avulla pyritään luomaan selkeä ja harmoninen ympäristö, joka auttaa ihmistä keskittymään olennaiseen ja edistämään hyvinvointia.

Konmaritus voi olla erittäin hyödyllinen tapa järjestää omaisuutta, ja se voi auttaa meitä tunnistamaan esineet, joita emme enää tarvitse tai jotka eivät enää tuota meille iloa. Joskus nämä esineet voivat olla arvokkaita, kuten käyttämättömät kultakorut tai hopeaesineet.

Kierrätys on ympäristöystävällinen ja vastuullinen tapa päästä eroon käyttämättömistä kultakoruista ja hopeaesineistä. Kierrättäminen tarkoittaa, että esineet sulatetaan uudelleen ja niistä tehdään uusia esineitä, mikä vähentää tarvetta louhia uutta metallia.

Korujen kierrätys

Monet korukaupat ja kultasepänliikkeet tarjoavat kierrätyspalveluita. Nämä liikkeet voivat ostaa käyttämättömät kultakorut ja hopeaesineet ja käyttää niitä uusien korujen ja esineiden valmistamiseen. Tämä on hyvä tapa päästä eroon tarpeettomasta omaisuudesta ja samalla tukea ympäristöystävällistä kierrätystä.

Konmaritus voi auttaa sinua löytämään käyttämättömät kultakorut ja hopeaesineet, jotka voit kierrättää vastuullisesti. Tämä on hyvä tapa pitää kotisi järjestyksessä ja auttaa suojelemaan ympäristöä samalla, kun saat mahdollisesti rahaa tarpeettomista esineistä.

Ennen kuin päätät kierrättää kultakorut tai hopeaesineet, varmista, että ne eivät ole perheesi perintöesineitä tai muuten tärkeitä sinulle. Jos et ole varma esineen arvosta, voit ottaa sen arvioitavaksi ammattilaisen toimesta ennen kuin päätät myydä sen.

Pohditko kullan, hopean, platinan tai palladiumin kierrättämistä? Asiakaspalvelumme on juuri sitä varten, että voit ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla mitä tahansa kysyttävää.

Voit asioida postin kautta turvallisesti Turvapaketilla, asioida Helsingin ostopisteellä tai kiertävällä ostoautollamme. Teemme tarvittaessa myös kotikäyntejä.

Lämpimästi tervetuloa asioimaan kanssamme!

Julkaistu: 2023-03-06 09:12:07  | Tägit:  konmaritus kierrätys vastuullisuus

Osallistu kilpailuun arvaamalla kullan paino ja voita 10 kg kahvia

Osallistu kilpailuun arvaamalla kullan paino ja voita 10 kg kahvia

Julkaistu: 2022-09-17 08:57:47  | Tägit:  kilpailu kultakorut lahjakortti kullan paino

Arvaa kullan paino ja osallistu NettiKullan kilpailuun. Kilpailun palkintona on 10 kg kahvia ja voittaja arvotaan kaikkien oikein tai lähimmäksi oikein vastanneiden kesken.  Lue lisää

NettiKulta kuuluu Suomen Vahvimmat Platina -kärkiyritysten joukkoon

NettiKulta kuuluu Suomen Vahvimmat Platina -kärkiyritysten joukkoon

Julkaistu: 2022-05-31 14:11:23  | Tägit:  Suomen Vahvimmat Platina Suomen asiakastieto luottoluokitus NettiKulta

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt NettiKullalle Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin. Sertifikaatti kertoo, että yrityksemme toiminta on luotettavalla ja kestävällä pohjalla. Lue lisää

NettiKulta AAA-luottoluokitus 2022

NettiKulta AAA-luottoluokitus 2022

Julkaistu: 2022-04-18 15:45:43  | Tägit:  nettikulta AAA luottoluokitus asiakastieto

NettiKulta sai jälleen korkeimman AAA-luottoluokituksen vuonna 2022. Tähän luottoluokkaan kuuluu vain 2,3 % suomalaisista yrityksistä. Lue lisää