Nettikulta / Uutiset / Kokemuksia NettiKullasta - asiakaskyselyn tulokset

Kokemuksia NettiKullasta - 2021 asiakaskyselyn tulokset!


Kokemuksia NettiKulta

Toteutimme NettiKullassa vuoden 2021 helmikuussa vuotuisen asiakaskyselymme ja sen tulokset ovat viimein täällä!

Toteutamme asiakaskyselyjä säännöllisin väliajoin pysyäksemme asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden hermolla. Asiakaskyselymme perusteella osaamme kehittää toimintaamme jatkuvasti paremmaksi ja ymmärrämme minkä tyyppistä tietoa asiakkaamme toivoisivat meiltä jo ennen myyntipäätöksen tekoa.

Tämän vuoden asiakaskyselyn tulokset yllättivät meidät NettiKullalla erittäin positiivisesti. Erityisen tiuhaan saamassamme palautteessa nousi esiin NettiKullan nopeus, luotettavuus sekä tarjoamamme palvelun helppous. Pyrimme jatkossakin ylläpitämään näitä äärimmäisen tärkeitä osa-alueita kehittäessämme palveluamme, sillä olemme täällä juuri teitä varten. Iloitsemme voidessamme tarjota Suomen parhaan kullan hinnan sekä asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.

Palautteen kerääminen ja vastaanottaminen mahdollistaa vielä nykyistäkin sujuvamman kullan kierrätyspalvelun tarjoamisen ja olemme todella kiitollisia jokaiselle yli neljällesadalle asiakkaallemme jotka käyttivät aikaansa kyselyymme vastatakseen.

NettiKullan 2021 asiakaskyselyn tulokset


Tänä vuonna asiakaskyselyymme osallistui 449 asiakastamme. Asiakaskyselymme koostui arviointilomakkeesta sekä avoimesta kysymyksestä liittyen palvelumme laatuun. Toivoimme asiakkaidemme jakavan positiiviset ja negatiiviset kokemuksensa kanssamme asioimisesta, sekä mahdolliset kehitysehdotuksensa jatkoa varten.

Yli 90 prosenttia asiakkaistamme asioisi kanssamme uudelleen melko todennäköisesti, todennäköisesti tai erittäin todennäköisesti. Asiakkaistamme noin kolmasosa asioisi kanssamme uudelleen “erittäin todennäköisesti.”

“Asiakkaamme oli erityisen tyytyväisiä nopeisiin maksuaikoihimme”Erityisen tyytyväisiä olivat asiakkaamme nopeisiin maksuaikoihimme. Maksamme meille saapuneesta kullasta ja hopeasta aina 8 tunnin kuluessa lähetyksen saapumisesta. Maksu on asiakkaan pankkitilillä jopa muutaman minuutin sisällä siitä kun hän on hyväksynyt ostotarjouksemme.

Asiakkaamme olivat myös erityisen tyytyväisiä siihen, että kullan & hopean myynti tapahtui todella sujuvasti. Tämän lisäksi kiitosta sai tarjoamamme myyntipaketti ja sen sisältämä tarkka ja selkeä ohjeistus. Turvapakettimme tilaus- ja lähetyskulut ovat aina 0€, jonka lisäksi kaupan voi aina perua, mikäli asiakkaamme ei ole tyytyväinen tarjoamaamme hintaan.

Suuri osa asiakkaistamme suosittelisi meitä mielellään ystävälleen ja tämä onkin toteutunut käytännössä, sillä kyselyyn vastanneista asiakkaistamme yli 4 prosenttia on löytänyt palvelumme juuri ystävänsä suosituksen perusteella.

Erityisen vahvoja tuloksia saimme asiakaskokemusta koskevaan kysymykseemme, jonka vastausten perusteella yli puolet asiakkaistamme oli erityisen tyytyväisiä nettisivuillamme tarjoamiimme tietoihin. Pyrimme jatkuvasti päivittämään verkkosivuillemme kaikkein ajantasaisimmat tiedot kullan ja hopean myyntiä koskien, helpottaaksemme asiakkaamme omaa etukäteisarviointia, sekä tarjotaksemme mahdollisimman kattavat tiedot palvelustamme ennen myyntipäätöksen tekemistä.

Kokemuksia NettiKullan asiakaspalvelusta vuonna 2021


Asiakkaamme asioivat asiakaspalvelumme kanssa useissa eri kanavissa: puhelimitse, sähköpostitse, Helsingin ostopisteessämme sekä kiertävillä ostopisteillämme.

Vapaamuotoisessa palautteessaan asiakkaamme ylistivät erityisesti asiantuntevaa ja ystävällistä asiakaspalveluamme:

“Ystävällinen asiakaspalvelu on mielestäni paras keino saada asiakas palaamaan. Sain ystävällistä palvelua Lapinlahdenkadulla Helsingissä.“

“Helsingin ostopiste sijaitsee lähellä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Nopea palvelu. Tiedon saanti työn edetessä pikaista. Ruusuja.”

“Vaikka itse teinkin palautuksessa kuoren kanssa virheen. Sain ystävällisen vastauksen, jossa lohdutettiin muidenkin tehneen niin. Kiitos siitä. “

“Teillä on hyvä asenne”

“Palvelu on nopeaa ja kullasta maksettu hinta oli enemmän kuin hyvä.”

“Asiointi kanssanne toimi oikein hyvin ja moitteettomasti, oli hyvin helppo toimia kanssanne.”

“Puhelinasiakaspalvelija todella asiantunteva, ystävällinen ja erittäin erittäin miellyttävä. Herätti luottamuksen “

“Aivan loistavaa palvelua.”

“Nopea vastaus kyselyyn, todella ystävällinen nainen palvelemassa, oikein miellyttävä asiakaskokemus.”

“Ruusuja siitä että kaveri asiointipisteellä oli todella asiallinen ja mukava.”

“Palvelualttius.”

“Palvelu oli nopeaa ja rehellistä. Voin suositella muille!!!”

“Oli kaikin tavoin myönteinen kokemus. Olen teitä suositellut eteenpäin. Myös tämä jälkihoito tuntuu hyvältä 😄”

“Nopeaa ja luotettavaa palvelua. Tehty mukavan helpoksi.”

Kokemuksia NettiKulta

Kokemuksia NettiKullan maksujen nopeudesta 2021NettiKulta sai myös sanallisesti paljon kiitosta rivakasta ja nopeasta hinnan maksusta asiakkaan tilille. Olemme innoissamme siitä, että olemme pystyneet jopa todella yllättämään asiakkaitamme maksujemme nopeudella.

“Ensimmäisellä kerralla hieman arvelutti, kuinka kaikki käy. Lopputulos yllätti positiivisesti. Nopea hoito kuten luvattiinkin.“

“Tietysti asiakkaalle nopeus on valttia eli se, että saa rahat nopeasti tilille ja toki se tapahtuu myös! Kiitokset siitä “

“Nopea palvelu, turvallinen lähetys. Nopea maksu tilille”

“Olen pari kertaa lähettänyt postissa kultaa ja rahat melko nopeasti tilille tulivat, joten ei moitittavaa.”

“Oli hienoa, että pääsi eroon itselle tarpeettomasta romukullasta ja -hopeasta. Tilille tuli rahaakin!”

“Kaikki sujui hyvin. Rahat olivat nopeasti tilillä.”

“Hyvä palvelu! Nopeasti maksettu tilille”

Miten asiakkaamme kokivat kullasta maksamamme hinnat?


Mitä tuli kullasta maksamiimme hintoihin, asiakkaamme kuvailivat kullasta maksamiamme hintoja “todenmukaisiksi”, “realistisiksi”, “paremmaksi keskitasoksi” ja “enemmän kuin hyviksi”, jonka lisäksi asiakkaamme olivat iloisia tarjoamastamme hintatakuusta.

Maksamamme kullan hinta perustuu päivittäin vaihtuvaan kullan maailmanmarkkinahintaan sekä meille myydyn esineen jalometallipitoisuuteen. Jalometallipitoisuudella tarkoitetaan muun muassa sitä, onko tuote vain kullalla pinnoitettu vai täyttä kultaa, sisältääkö se mahdollisesti täyteaineita, ja kuinka monen karaatin kullasta on kyse. NettiKullan tarjoama hintatakuu tarkoittaa sitä, että maksamme kullasta aina vähintään saman hinnan kuin joku muu kullanostaja.

Pyrimme aktiivisesti siihen, että hinnoittelumme on aina mahdollisimman avointa, läpinäkyvää ja ymmärrettävää. Ostopisteillämme Lapinlahdenkadulla Helsingissä, sekä kiertävillä ostopisteautoillamme punnitsemme tuotteet aina asiakkaidemme nähden ja hyödynnämme alan standardin mukaista teknologiaa esineen kultapitoisuuden määrittämiseen. Mikäli esineestä tarjoamamme hinta yllättää asiakkaamme, selitämme erittäin mielellämme asiakkaallemme mistä kaikesta tarjoamamme hinta muodostuu.

Kokemuksia NettiKulta

Missä NettiKullalla olisi kehitettävää jatkossa?


Tulevaisuuden kehityskohteiksi meiltä toivottiin mm.

  • Kiertäviin ostopisteisiimme liittyen meiltä toivottiin vielä nykyisempää kirkkaampaa tiedotusta siitä, missä kiertävä jalometallien ostopisteemme on milloinkin, sekä mahdollisuutta varata kiertävälle ostopisteelle aika.

  • Vielä nykyistäkin tarkempaa informaatiota verkkosivuillemme siitä, miten paljon kultaa on eri tyyppisissä tavallisimmissa kultatuotteissa, perustuen niiden karaatimäärään sekä painoihin.


Pyrimme työstämään asiakkailtamme saamiamme kehitysehdotuksia parhaamme mukaan. Toivomme, että asiakkaamme kokevat meidät luotettavaksi kauppakumppaniksi jatkossakin. Työstämme jatkuvasti verkkosivujamme tarjotaksemme vielä nykyistäkin tarkempaa ja kattavampaa tietoa kullan, hopean ja muiden jalometallien myymisestä.

Asiakaskyselyn toteuttamisen jälkeen olemme päivittäneet verkkosivujemme “Kiertävät ostopisteet” välilehdelle kiertävän ostopisteemme aikataulun. Kyseisestä aikataulusta asiakkaamme ympäri Suomea voivat tarkastaa ajantasaisesti missä kaupungissa ja osoitteessa ostopisteemme sijaitsee tällä hetkellä ja mihin se on liikkumassa lähitulevaisuudessa. Tämän lisäksi kiertäville ostopisteillemme on mahdollista myös varata puhelimitse arviointiaikoja soittamalla numeroon 041 3133 599. Kiertävän ostopisteen voi myös kutsua omalle paikkakunnalleen.

Olemme kiitollisia jokaisesta saamastamme kehitysehdotuksesta, ja otamme ne vakavissamme voidaksemme varmistaa asiakkaillemme vielä nykyistäkin erinomaisemman asiakaskokemuksen jatkossa.

“Yli 90% NettiKullan asiakkaista asioisi kanssamme uudelleen”Jos olet aikeissa ostaa tai myydä kultaa, hopeaa tai muita jalometalleja kannattaa rohkeasti ottaa yhteyttä Nettikullan jalometalliasiantuntijoihin joko puhelimitse 044 9877 049 tai turvapostiviestillä. Voit tilata turvapakettimme kullan lähettämiseksi verkosta, tulla vierailemaan toimipisteellämme osoitteessa Lapinlahdenkatu 19A, Helsinki, tai vierailla kiertävällä kullan ostopisteellämme.

________________________

Luitko jo?
NettiKulta kuuluu Suomen Vahvimpiin 2021
Onko kultaisten tai hopeisten arvoesineiden postittaminen turvallista?

Julkaistu: 2021-06-11 20:16:12  | Tägit:  asiakaskokemuksia asiakastyytyväisyys asiakaskysely arvostelut

NettiKulta kuuluu Suomen Vahvimpiin 2021

NettiKulta kuuluu Suomen Vahvimpiin 2021

Julkaistu: 2021-06-05 11:31:02  | Tägit:  nettikulta suomen vahvimmat luottoluokitus asiakastieto

NettiKulta sai jälleen Suomen Asiakastiedon myöntämän Suomen Vahvimmat luottoluokituksen. Sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+). Lue lisää

12 yllättävää kullan käyttökohdetta - Tiesitkö nämä kaikki?

12 yllättävää kullan käyttökohdetta - Tiesitkö nämä kaikki?

Julkaistu: 2021-05-15 12:02:11  | Tägit:  sijoituskulta kullan käyttökohteita hammaskulta oscar palkinto olympialaiset

Kultaa käytetään kultakorujen lisäksi mm. hammaskultaan, sijoituskultaan. Kullan hinta on nostanut kierrätyskullan suosiota. Tiedätkö nämä 12 kullan käyttökohdetta? Lue lisää

Sijoita kultaan - Osta ja myy sijoituskultaa

Sijoita kultaan - Osta ja myy sijoituskultaa

Julkaistu: 2021-04-21 16:45:35  | Tägit:  sijoituskulta osta sijoituskultaa myy sijoituskultaa

Ostamme ja myymme sijoituskultaa. Sijoituskultaa on kultaharkot ja -levyt sekä kultakolikot. Osta sijoituskultaa, se on helppo muuttaa tarvittaessa rahaksi. Lue lisää