Nettikulta / Suomen kullanostajat  / Savonlinna

OSTAMME KULTAA JA HOPEAA SAVONLINNASSA

Myy kultaa ja hopeaa Savonlinnan parhaaseen hintaan. Palvelemme Savonlinnassa kaikissa jalometallien kierrätykseen liittyvissä kysymyksissä niin verkossa kuin paikan päällä henkilökohtaisesti. Voit tuoda kulta- ja hopeaesineesi arvioitavaksi NettiKullan kiertävään tai kiinteään ostopisteeseen, joissa saa henkilökohtaista palvelua ja näkee koko arviointitapahtuman. Ostamme kultaa ja hopeaa kaikissa muodoissa eikä esineiden kunnolla ole väliä.

Esineiden arvioittaminen on maksuton palvelu ja voit arvioinnin jälkeen päättää haluatko myydä kulta- ja hopeaesineet. Jalometalliasiantuntijalta saa myös vinkkejä onko arvioitavilla esineillä mahdollisesti designarvoa.

Jos et pääse paikan päälle niin ostamme kultaa ja hopeaa myös postin kautta. Myy kultaa ja hopeaa tällöin maksuttomalla Turvapaketilla ja lähetä esineesi meille arvioitavaksi. Turvapaketti on turvallinen tapa myydä kultaa ja hopea. Paketin sisältö on vakuutettu 5000 euroon asti.

Haluatko olla varma että jalometalleista tarjottu hinta on Savonlinnan korkein? Meidän tarjoama kullan ja hopean hinta perustuu muiden romukultaa ostavien yrityksien tapaan myytävän kullan ja hopean määrään, niiden kulta- ja hopeapitoisuuteen sekä arviointipäivän maailmanmarkkinahintoihin. NettiKullan hintatakuu takaa asiakkaillemme aina vähintään saman hinnan kuin joku muu kullanostaja joten asiakas voi huoleti vertailla eri yrityksien toteutuneita ostohintoja.

Palvelemme arkisin ja sopimuksen mukaan myös iltaisin sekä viikonloppuisin, silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Varaa kullan ja hopean arviointi

Otamme yhteyttä sopiaksemme tarkemmin ajankohdasta

ssl Tietosi lähetetään turvallisesti salatulla SSL yhteydellä.


NettiKulta asiakaspalvelu

044 9877 049
     ma-pe 10-16, la-su ja iltaisin sop. mukaan

asiakaspalvelu@nettikulta.fi

ASIOI POSTITSE

POSTITSE

Arvoesineiden postittaminen NettiKullalle, oli kyse sitten kullasta, hopeasta tai platinasta on täysin turvallista. Tilaa täysin maksuton Turvapaketti joka sisältää kaiken tarpeellisen turvalliseen ja luotettavaan myyntiin. Arvioituamme esineesi esitämme sinulle ostotarjouksen.

ASIOI OSTOPISTEESSÄ

OSTOPISTEESSÄ

Tervetuloa kullan ja hopean ostopisteisiimme. Voit tulla arvioituttamaan kulta- ja hopeaesineittesi arvon täysin sitoumuksetta. Palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin, silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

ASIOI KIERTUEELLA

KIERTUEELLA

Tervetuloa kiertäviin ostopisteisiimme tuomaan kulta- ja hopeaesineesi arvioitavaksi ja voit halutessasi ne myydä. Kiertävät ostopisteemme palvelevat ympäri Suomea. Meidät voi myös kutsua paikkakunnallesi.

NettiKulta takaa

  •  Henkilökohtainen ja luottamuksellinen palvelu.
  •  Täysin maksuton kullan ja hopean arviointi.
  •  Paras kullan ja hopean hinta.
  •  Maksu kullasta 8 tunnin sisällä.
  •  100% asiakastyytyväisyystakuu.
lippu

Asiakkaamme kertovat

“Sain asiakaspalvelustanne hyvää ja nopeaa palvelua.“
  Päivi, Espoo

“Olin vähän pettynyt hintaan kun luulin että kultaketju oli 18 k kultaa mutta se olikin vain 14 k. Kiitos selvityksestä.“
  Tuovi, Vantaa

“Kiitos henkilökohtaisesta palvelusta! Todella miellyttävä myyntitapahtuma.“
  Elisa, Helsinki

Lue lisää asiakaskokemuksia