Nettikulta / Suomen kullanostajat

OSTAMME KULTAA JA HOPEAA SUOMESSA

NettiKullan ostajat palvelevat koko Suomen kattavasti Hangosta Utsjoelle. Palvelemme asiakkaita hänen valitsemallaan tavalla joko netin kautta tai paikan päällä henkilökohtaisesti. Ostamme kultaa, hopeaa, palladiumia ja platinaa kolmella eri tavalla.

NettiKullan turvapaketti sopii heille jotka haluavat myydä kultaa, hopeaa ja muita jalometalleja postin kautta ajasta ja paikasta riippumatta. Esineiden lähettäminen arviointiin on postivakuutetulla turvapaketilla nopeaa, helppoa ja turvallista. Kullan ostajat palvelevat postin kautta asioivia puhelimitse ja sähköpostitse.

NettiKullan ostajat palvelevat kullan ja hopean myyntiä harkitsevia myös kiinteissä sekä kiertävissä ostopisteissä. NettiKullan ostopisteillä asiointi sopii heille jotka arvostavat henkilökohtaista palvelua ja haluavat nähdä miten esineiden arviointi sekä arvonmääritys tapahtuu. Kullan ostajilta saa paikan päällä myös vinkkejä onko esineillä mahdollisesti enemmän designarvoa kuin ns. romukultana. Ostopisteille voi tulla ilman ajanvarausta tai varata etukäteen ajan jonotuksen välttämiseksi.

Myy kultaa ja hopeaa Ruotsissa
WebbGuld.se palvelee Ruotsissa asuvia asiakkaitamme. Postin kautta tapahtuva kullan ja hopean myynti on asiakkaille helppo ja turvallinen tapa myydä ylimääräiset, rikkinäiset tai muuten tarpeettomat arvoesineet rahaksi. www.webbguld.se

Tervetuloa kierrättämään jalometallit rahaksi!

Myy kultaa suomessa

ASIOI POSTITSE

POSTITSE

Arvoesineiden postittaminen NettiKullalle, oli kyse sitten kullasta, hopeasta tai platinasta on täysin turvallista. Tilaa täysin maksuton Turvapaketti joka sisältää kaiken tarpeellisen turvalliseen ja luotettavaan myyntiin. Arvioituamme esineesi esitämme sinulle ostotarjouksen.

ASIOI OSTOPISTEESSÄ

OSTOPISTEESSÄ

Tervetuloa kullan ja hopean ostopisteisiimme. Voit tulla arvioituttamaan kulta- ja hopeaesineittesi arvon täysin sitoumuksetta. Palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin, silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

ASIOI KIERTUEELLA

KIERTUEELLA

Tervetuloa kiertäviin ostopisteisiimme tuomaan kulta- ja hopeaesineesi arvioitavaksi ja voit halutessasi ne myydä. Kiertävät ostopisteemme palvelevat ympäri Suomea. Meidät voi myös kutsua paikkakunnallesi.

NettiKulta takaa

  •  Henkilökohtainen ja luottamuksellinen palvelu.
  •  Täysin maksuton kullan ja hopean arviointi.
  •  Paras kullan ja hopean hinta.
  •  Maksu kullasta 8 tunnin sisällä.
  •  100% asiakastyytyväisyystakuu.
lippu

Asiakkaamme kertovat

“Sain asiakaspalvelustanne hyvää ja nopeaa palvelua.“
  Päivi, Espoo

“Olin vähän pettynyt hintaan kun luulin että kultaketju oli 18 k kultaa mutta se olikin vain 14 k. Kiitos selvityksestä.“
  Tuovi, Vantaa

“Kiitos henkilökohtaisesta palvelusta! Todella miellyttävä myyntitapahtuma.“
  Elisa, Helsinki

Lue lisää asiakaskokemuksia