Nettikulta / Uutiset / NettiKulta - Keitä me olemme?

NettiKulta - Keitä me olemme?NettiKulta on perustettu Helsingissä 2012. Kaikki lähti käyntiin Markon intohimosta jalometallien kierrätystä kohtaan, ja Björnin palosta rakentaa laadukas ja helppokäyttöinen jalometallien kierrätyspalvelu, joka tekee samalla hyvää ympäristölle.

Nettikulta ostopiste

NettiKulta yrityksenä syntyi erityisesti halusta tehdä jalometallien kierrättäminen asiakkaalle vieläkin helpommaksi. Taustatutkimusta tehdessä selvisi, että NettiKullalla todella on mahdollisuus tarjota asiakkaille totuttua parempaa ja asiakkaan kannalta helpompaa palvelua. Yrityksen toimintaa ryhdyttiin alunperin rakentamaan asiakkaiden toiveet ja mieltymykset mielessä, ja tätä ketterästi asiakkaidensa toiveisiin vastaava NettiKulta tekee vielä nykyäänkin.

Arvomme


Asiakastyytyväisyys


Asiakastyytyväisyys on meille kaiken A ja O. Haluamme, että asiakkaamme kokevat kanssamme toimimisen helpoksi ja tehokkaaksi. Meille on henkilökohtaisesti tärkeää, että löydämme parhaan mahdollisen ratkaisun jokaiselle asiakkaallemme. Olemme pieni yritys jolla on suuri sydän!

Rehellisyys & Luotettavuus


Haluamme olla asiakkaillemme luotettava ja turvallinen kumppani. Pyrimme kaikessa työssämme ajattelemaan asiakkaamme etua. Arviointimme ovat aina maksuttomia ja perustuvat päivän markkinahintaan. Tiimimme on työskennellyt yhdessä jo varsin pitkään ja voimme luottaa toisiimme täysin. Tämä mahdollistaa laadukkaan ja luotettavan palvelun tarjoamisen asiakkaillemme.

Luonto & Kierrätys


Ympäristöystävällisyys on toimintamme ytimessä. Kierrättämällä käytöstä poistuneita jalometalleja on mahdollista säästää huomattavia määriä luonnonvaroja. Jalometallien kierrättäminen vähentää kasvihuonekaasupäästöjä, sekä neitsytmateriaalien kaivannan tarvetta.

NettiKullan tiimi


NettiKullan tiimiin kuuluu tällä hetkellä 4 jäsentä sekä talousosasto. Tiimistä erityisen tekee se, että koko tiimi on työskennellyt enemmän tai vähemmän yhdessä jo ennen NettiKullan perustamista. Tiimimme tulee kasvamaan kuluvan vuoden aikana. Kiinnostuitko, hae meille töihin.

Marko - Perustajajäsen - Jalometalliasiantuntija


Markolta löytyy alalta vuosien rautainen kokemus, niin markkinoinnista kuin jalometalleistakin. Marko luotsaa NettiKullan toimintaa, ja etsii aktiivisesti uusia tapoja parantaa asiakaskokemusta entisestään. Markossa tiimi arvostaa erityisesti “pohjoisen pojan” tervettä maalaisjärkeä ja huumorintajua.

Tästä olen NettiKullalla erityisen ylpeä: "Olen erityisen ylpeä asiakaspalvelumme tasosta. Meillä on tiimi, josta saa hyvää asiakaspalvelua."


Björn - Perustajäsen - Koodari


Björn on mies, joka huolehtii siitä, että Netti on erottamaton osa NettiKultaa. Nykyään Björn ei enää työskentele juurikaan suoraan asiakkaiden kanssa, vaan hän luo NettiKullan tietotekniset järjestelmät mahdollistaen asiakkaille ja tiimille sulavan kokemuksen verkossa.

Björnin työn ytimessä on NettiKullan IT-järjestelmien jatkuva kehittäminen, jotta ne olisivat asiakkaille ja tiimille helpompia ja mukavampia käyttää. Usein muulle tiimille ei välttämättä aukene, kun innostunut Björn kertoo kehittämistään uusista ratkaisuista, mutta lopulta kaikki ovat tyytyväisiä saadessaan nauttia saumattomasti toimivista lopputuloksista.

Tästä olen NettiKullalla erityisen ylpeä: "Olen kaikkein ylpein siitä, että voimme tarjota markkinoiden parhaan asiakaskokemuksen. Tämä koskee niin IT-järjestelmiämme kuin myös tapaamme kohdata asiakkaamme."

Jenni - Jalometalliasiantuntija


Jenniltä löytyy yli kymmenen vuoden kokemus alalta, ja hän päätyi tekemisiin jalometallien kanssa alunperin täysin sattumalta, kun ystävä pyysi häntä aikanaan myyntijohtajaksi alalla toimivaan yritykseen. Jalometallien imu vei Jennin mennessään, ja nykyään Jenni nauttii työstään NettiKullalla, sillä jokainen päivä on erilainen, ja työssä on jatkuva mahdollisuus oppia uutta sekä haastaa itseään.

Jenni hoitaa päivittäin NettiKullan asiakastapaamisten ja kiertueiden lisäksi juoksevia asioita, sekä arvioi saapuvia paketteja. Koskettavimpana asiakaskohtaamisenaan Jenni muistaa korun, jonka asiakas oli saanut lahjaksi henkilöltä, jonka asiakas oli pelastanut liikenneonnettomuudessa. Siinä tuli arvioidessa kyynel silmäkulmaan, kun selvisi, että esineen arvo oli pitkälle yli toista tuhatta. Auttaja oli luonnollisesti ansainnut kaiken sen arvon, mutta onnettomuuteen joutuneellakin oli ollut sydän paikallaan.

Tästä olen NettiKullalla erityisen ylpeä: "Asiakkaalta saatu henkilökohtainen kiitos on aina suuresti ilahduttava."

Pihlaja - Jalometalliasiantuntija


Pihlaja, NettiKullan tiimin tuorein vahvistus, päätyi alalle alunperin 10 vuotta sitten. Pihlajan erityisinä vahvuuksina ovat huolellisuus, iloisuus, ystävällisyys ja kielitaito. Pihlajan tehtäviin kuuluvat esineiden arviointi, postitukset, sekä asiakaspalvelu verkossa ja paikan päällä Helsingin toimipisteellä.

Päivittäisessä työssään Pihlaja kokee kaikkein palkitsevimmiksi asiakkaiden kiitokset ja sen, kun asiakkaat palaavat asioimaan uudemmankin kerran. Lisäksi asiakasta vaivanneen pulman ratkaiseminen antaa jalometalliasiantuntijan työssä onnistumisen elämyksiä.

Tästä olen NettiKullalla erityisen ylpeä: "Olen ylpeä saadessani tehdä työtä jossa viihdyn todella hyvin ja toivon sen myös välittyvän asiakkaille."

Missiomme


Missiomme on luoda niin timanttinen asiakaskokemus, että asiakkaamme suosittelevat meitä mielellään. Tavoitteenamme on olla Suomen suurin alan toimija. Haluamme laajentaa yrityksen toimintaa, jotta voisimme palvella asiakkaitamme vielä entistäkin paremmin.

Kilpailuvalttejamme ovat rehellisyys, avoimuus, luotettavuus, ihmisläheisyys ja asiakaspalvelun helppo tavoitettavuus. Seuraamme alan kehitystä tarkasti, jonka ansiosta kierrätämme jalometalleja tehokkaasti, ja voimme tarjota asiakkaillemme Suomen parhaan hinnan.

Tätä et välttämättä tiennyt NettiKullasta


- Nimestämme huolimatta, ostamme kullan lisäksi myös hopeaa, palladiumia sekä platinaa Suomen parhaaseen hintaan.
- Olemme erikoistuneet jalometallien kierrätykseen, joten emme vastaanota antiikkiesineitä, arvotavaroita tai jalokiviä.
- Irrotamme jalokivet meille myydyistä koruista, ja palautamme ne maksutta asiakkaalle pyynnöstä.
- Arviointimme on aina ilmainen.

Tältä näyttää jalometalliasiantuntijan tavallinen työpäivä NettiKullallaKullan arviointi

Kultapitoisuuden arviointi

Päivämme alkaa ostopisteen valmistelulla ja avaamisella. Palvelemme toimipisteellämme vierailevia asiakkaita, ja vastaamme puhelimeen koko päivän ajan. Työpäivämme starttaavat tilattujen turvapakettien lähettämisellä ja sähköpostitse saapuneisiin asiakastiedusteluihin vastaamisella.

Tavallisimpia työtehtäviämme ovat päivittäisten tilausten lähetys, sekä asiakaspalveluun liittyvät tehtävät. Yleisin turvapaketista paljastuva sisältö on kaksi sormusta. Saamme välillä myös erikoisempiakin lähetyksiä, kuten esimerkiksi kerran saapunut turvapaketti, joka sisälsi kiviä, joiden pinnalla oli ohut kerros kissankultaa. Jalometallien arviointi tekee työpäivistämme monipuolisia, sillä kohtaamme hyvinkin erilaisia esineitä ja erikoisia koruja. Käytössämme on perinteisten arviointivälineiden lisäksi myös XRF-analysaattori.

Näistä asioista erityisesti nautimme päivittäisessä työssämme“Postitse saapuneiden lähetysten arviointi. Koskaan ei voi tietää millainen esine turvapussista ilmestyy.”

“Liveasiakkaat, sillä on mielenkiintoista kuulla korujen tarina.”

“Sisäisten järjestelmiemme virtaviivaistaminen, koska siten voimme tarjota asiakkaillemme nopeampaa ja parempaa palvelua.”

“Asiakkaat, jotka tulevat uudestaan ovat osoitus onnistuneesta työstä.”

“Verkkosivujen toiminnot, jotka hyödyttävät asiakkaitamme suoraan.”

“Kun voin yllättää asiakkaan positiivisesti kertomalla miten paljon korusta maksetaan.”

Terveiset asiakkaillemme


Tarjoamme aina juuri sinun tilanteeseesi sopivaa henkilökohtaista palvelua ja arviointimme ovat aina ilmaisia. Autamme mielellämme myös erikoiselta tuntuvissa kysymyksissäsi. Kohtaamme päivittäisessä työssämme paljon myös esimerkiksi hammaskojeita sekä kultahampaita. Ne ovat meille arkipäivää, joten niidenkään lähettämisen kanssa ei tarvitse ujostella.

Ennen kuin päätät myydä esineesi, suosittelemme vertailemaan alan eri toimijoiden ostohintoja. Tekemällä hintavertailua etukäteen pääset nopeasti tuntipalkoille.

Ostamme mielellämme kaappiesi perukoille jääneet jalometalliset korut ja esineet Suomen parhaaseen hintaan. Korujen ja esineiden myynti Nettikirpputoreilla vaatii aikaa ja vaivaa, kun taas lähettäessäsi tai tuodessasi esineesi arvioitavaksemme, pääset paljon helpommalla. Hopeaesineitä ei tarvitse kiillottaa, eikä esineen kunnolla ole merkitystä.

Olemme myös joustavia, sillä asiakastyytyväisyys on kaiken toimintamme ytimessä. Voit kutsua kiertävän ostoautomme paikkakunnallesi, jonka lisäksi palvelemme sopimuksen mukaan myös aukioloaikojemme ulkopuolella.

Jos sinulla on mitä tahansa kysymyksiä, voit rohkeasti soittaa tai lähettää meille sähköpostia. Olemme täällä juuri sinua varten, ja autamme erittäin mielellämme kaikissa jalometallien kierrätykseen liittyvissä asioissa.

Voit olla yhteydessä jalometalliasiantuntijoidemme kanssa puhelimitse 044 9877 049, sähköpostitse asiakaspalvelu@nettikulta.fi, tai tilata maksuttoman turvapakettimme esineidesi arviointia varten.
_____________________

Haluaisitko mukaan meidän tiimiin?


Tule meille töihin

Luitko jo?


Kullan hintavertailu romukultaa myydessä
Kullan kierrätys - Mitä koruille tapahtuu?

Julkaistu: 2021-02-10 12:52:53  | Tägit:  nettikulta yrityksen tarina arvot tiimi

Miten kierrätän hopeaesineet oikein?

Miten kierrätän hopeaesineet oikein?

Julkaistu: 2021-01-28 10:59:19  | Tägit:  hopean kierrätys hopea tunnista hopea

Hopea on jalometalli, joka on tunnettu jo hyvin aikaisessa historian vaiheessa. Hopeaa hyödynnetään niin koruissa, ruokailuvälineissä, elektroniikassa, koriste-esineissä, kuin sijoituskohteenakin. Lue lisää

Kullan leimat

Kullan leimat

Julkaistu: 2020-07-15 14:29:24  | Tägit:  Kullan leimat hyvä tietää kultakorujen tunnistaminen analysointi

Korussa olevat kullan leimat on mahdollista tarkastaa näppärästi kotona itse. Leimojen tulkinta ja parhaat vinkit uteliaalle. Lue lisää

NettiKulta sai Suomen vahvimmat -sertifikaatin

NettiKulta sai Suomen vahvimmat -sertifikaatin

Julkaistu: 2020-06-09 07:34:35  | Tägit:  nettikulta suomen vahvimmat luottoluokitus

NettiKulta on Suomen Vahvimmat luottoluokiteltu kullanostaja. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen. Lue lisää